IKEA (2016)

IKEA (2016)

Dit eerste nestje van ‘Emmaline van de Moeshoek’ en ‘Ask och Embla’s Salmiak’ is ook gelijk het eerste nestje met een stamboom van Neocat.

Op 30 april 2016 tussen 11.00 – 13.00 zijn de kittens van het thema ‘Ikea’ geboren.
Waarom ikea hoor ik u vragen. Enkele jaren geleden kwam het, in het zoeken naar thema’s, ter spraken of je ook kittens zou kunnen vernoemen naar meubilair. Gewoon omdat je dan pas echt origineel zou zijn in je kittennamen. Oke wij vonden het ook net wat te ver gaan, maar toch bleef het idee wel hangen, daarom kwam begin deze februari het idee van ikea namen te gebruiken voor te kittens. De Cattery ‘Van de Moeshoek’, zelf ikea fan, vond het een geweldig idee. En daarom dan ook dat dit nestje het IKEA thema mee krijgt.

Mama: Emmaline van de Moeshoek.
Papa: Ask och Embla’s Salmiak.
Pawpeds: testparing

 

IKEA
Liselott ♀ (Verhuisd) (pawpeds)

Liselott is een vrolijke ondeugende dame, die sprekend op haar moeder lijkt.
Ze ligt graag op een hoogte om alles te overzien, om dan opeens haar broertje of zusje aan te vallen.

Ninni ♀ (Naar Groningen verhuisd) (pawpeds)
Ninni is een onderzoekertje, alles wil ze ontdekken. Ze was 1 van de eerste die bij Wodan kwam kijken. Ze jaagt graag op haar broertjes en waar haar broertjes zijn, is zij ook.
Pax ♂ (Blijft) (pawpeds)
Pax is een erg speels meneertje, die ook graag bij je komt liggen. Maar als hij op zijn
Billy ♂ (Verhuisd naar Deventer) (pawpeds)
Billy is al echt een grote heer en dat weet meneer ook. Graag onder de verzorgende aandacht van Opa of net als papa op de bank aan je been geplakt.
Micke ♂ (Woont in Burgh-Haamstede) (pawpeds)
Micke is een echte kroeler die graag bij papa en opa ligt. Graag als eerste overal bij, al helemaal als het om eten gaat. Micke houd ook net zoals papa en opa van het wat ruwere kroelen.
Borghild ♀ (Nog beschikbaar) (pawpeds)
Borghild is een pittige tante die van onderzoeken houd. Ze klimt met gemak tot boven in de ren om, al hangend, rond te kijken. Ze is net als Micke er als eerst bij als er eten komt.

 

De kittens:

 • Afhankelijk van de titerbepaling en de entdatum kan het kitten in de 16de week verhuizen.  (lees ook: ‘Vaccineren‘)
  Kittens worden om die reden dan ook 1x gevaccineerd.
 • Wanneer u uw kitten katertje graag gecastreerd wilt hebben zult u moeten wachten tot hij ongeveer 16 weken is en zijn ballen zijn ingedaald.
 • Worden gechipt en de chip wordt geregistreerd, met paspoort en stamboom.
 • Komen met een USB vol leuke foto’s en weetjes.
 • Gaan alleen naar een nieuw huis waar een metgezel is. Bijv. een andere kat of hond. Of deze op korte termijn ook aanwezig in het huishouden. De Noorse Boskat houd er niet van om altijd maar alleen te zijn.
 • Verdienen een nieuwe thuis waar ze kunnen genieten van een beschermde buitenlucht. bijvoorbeeld een afgezetten tuin of met net afgezet balkon. Ook een klimboom/kattenkrabpaal wordt erg op prijs gesteld.
 • En u krijgt een kittenleven lang een goed en duidelijk voedingsadvies + enkele rollen KVV. Afwijken van vleesvoeding is niet aan te raden. Lees voor meer informatie onder het kopjes ‘Vers vlees voeding‘.
 • Een leuk verrassend kittenpakket.
  Met o.a. een variatie aan gedroogde vleessnacks en de informatie hoe u ze zelf kunt maken. Lees voor meer informatie alvast ‘zelf snacks maken‘.