Nestje Keltische Feestdagen

Nestje Keltische Feestdagen

Op 12 april is het nestje ‘Keltische Feestdagen‘ geboren moeder Jimba Marivon (a.k.a. Skadi) vracht 5 gezonde kittens te wereld. Vader Ask Och Embla’s Salmiak blijft voorlopig nog open.
Skadi had er wel de tijd voor nodig, eigenlijk was ze 9 / 10 april uitgerekend maar ze besloot om op 12 april om 01.30 te beginnen met het eerste kitten en de laatste kitten kwam om 13.30 ter wereld.
Van de 5 kittens is er maar 1 katertje en om dat een geschikte thema te vinden waarin genoeg leuke passende poezennamen zitten is nog best een klus. Tot er een lichtje branden over een eerder gevierd feestdag, namelijk Ostara. Ostara is 1 van de Keltische feestdagen die worden gevierd door verschillende pagan groepen.
In een jaar waarin we steeds meer kijken naar onze moeder aarde. Zijn deze jaarfeesten, die veelal zijn gericht op moeder aarde een mooie herstart van de cattery waarbij ook wij kijken naar de natuur om ons heen.

Reacties zijn gesloten.